Uniwersytet Trzeciego Wieku

Aktualności

18 listopada 2018Info WYCIECZKI

7-16.04.2019 oraz 7-16.05.2019 r. HISZPANIA, ANDORA, FRANCJA, SZWAJCARIA, AUSTRIA, 10 DNI, program w przygotowaniu


21 maja 2019 r. GOLUB-DOBRZYŃ-SZAFARNIA-SIERPC, 1 DZIEŃ, program w przygotowaniu


22-27 maja 2019  WCZASY NAD BAŁTYKIEM - MIĘDZYZDROJE, 6 DNI, program w przygotowaniu


16-19 czerwca 2019 r. SUWALSZCZYZNA Z LITWĄ I BIAŁORUSIĄ, 4 DNI w przygotowaniu


29-31 sierpnia 2019 r. ATRAKCJE TURYSTYCZNE GÓRNEGO ŚLĄSKA II, 3 DNI, w przygotowaniu


15-22 września 2019, RUMUŃSKIE KRAJOBRAZY, 8 DNI,
w przygotowaniu
 

Szczegóły
17 listopada 2018REAKTYWACJA -program wsparcia dla osób biernych zawodowo szansą na zatrudnienie

Zapraszamy do składania formularzy zgłoszeniowych w ramach VII naboru do projektu REAKTYWACJA! (o projekcie przeczytacie TUTAJ) Siódmy nabór do projektu rozpocznie się 5 listopada 2018 r. i potrwa do  30 listopada 2018 r.  Zapraszamy na spotkania informacyjne do kilku miast w regionie. Szczegóły poniżej.

FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY PDF

ULOTKA 1

ULOTKA 2

ULOTKA 3

 

 

Szczegóły
15 listopada 2018Andrzejki

Zapraszamy serdecznie na Zabawę Andrzejkową UTW przy muzyce na żywo!!! Sala już zarezerwowana, teraz czekamy na minimum 60 osób i możemy szykować buty do tańca;)

Data: 27.11.2018  (wtorek)

Godzina: 17.00 – 23.00

Miejsce: Restauracja CO, ul. Hetmańska

Cena: 50 zł/osobę

Zapisy: do dnia 21.11.2018 mailowo, telefonicznie, osobiście na wykładzie lub w biurze A101

Wpłaty: czekam maksymalnie do dnia 23.11.2018 po tym dniu nie będziemy już niestety przyjmować wpłat, ani dopisywać osób na listę. 

MENU:

Danie główne: medalion z indyka w sosie śmietanowym z kluseczkami i warzywami

Zakąski: galaretka drobiowa, tatar wołowy, łosoś w galarecie, szynka po rusku

Napoje: woda, herbata, kawa, soki

Alkohol: we własnym zakresie

Szczegóły